در مقدمه لوسینگ آمده است که «محیط ساخته شده لندن در یک بحران است. در زمینه یک شکست مالی و زیست محیطی، ساخت معماری جدید به یک لوکس کثیف تبدیل شده است … هیچ کس از آن لذت نمی برد.
کاترین کلارک و لیزا فیور از Muf گزارشی سه دهه از استفاده از درختان به عنوان قهرمانان پروژه های طراحی مقامات محلی، به ویژه از طریق درختکاری Barking به ما ارائه کردند. این مجموعه از بیش از 50 درخت بالغ در فضای مرکز شهر در سال 2008 جشن گرفته شد، اما اکنون حتی پیشروتر به نظر می رسد – ثابت می کند که توده مهمی از انسانیت و طبیعت می توانند در کنار هم وجود داشته باشند.
جودیت لوسینگ، که شب را به عنوان بخشی از برنامه درختکاری لندن خود برای AF برنامه ریزی کرد، از این شب برای کشف نقش های متعدد درختان در صنایع و شهرهای ما استفاده کرد. این یک رویداد معماری بسیار متفاوت را ایجاد کرد، با استفاده از صداها و فرمهای بیانی متعدد، از جمله یک «خوشآمدگویی» فریبنده توسط گروه کر Musarc، که قطعهای ساخته شده برای شب را اجرا کرد و صحنه را با فراخوانی صوتی یک اکوسیستم جنگلی پیچیده تنظیم کرد. روی صحنه
موضوع درختان شهری نیز یک موضوع فرهنگی است و بازسازی رابطه عاطفی ما با درختان به همان اندازه مهم است. سوالی از حضار به پایان شب رسید: “معنی ترین برخورد شما با درخت چه بوده است؟” به درختان زیادی فکر کردم که از زندگی من عبور کرده اند، مخصوصاً درختان گلابی باغ کودکی من، که با نام خانوادگی مادرم، پریرا مطابقت دارد.
اگرچه تعریف سازمان ملل از “جنگل” مشکوک است، لندن امروز بزرگترین جنگل شهری در جهان محسوب می شود. با وجود بیش از هشت میلیون درخت، پایتخت می تواند به راحتی آرزوی داشتن یک درخت برای هر نفر تا سال 2030 را داشته باشد، علیرغم اینکه سالانه 10000 درخت در 33 منطقه لندن قطع می شود.
از طریق درک بهتر مخاطرات و چالشها، و با درگیر شدن عاطفی با درختان به عنوان چیزی که محیط خود را با آن به اشتراک میگذاریم، امیدوارم معماران بیشتری بتوانند قهرمان و مدافع درختان در کار و پروژههای خود شوند و ما دوران درختان را پشت سر بگذاریم. تزئینات، تزئینات، یا به عنوان راهی برای پنهان کردن جزئیات ناخوشایند. هر فرد، و هر مکان، داستان درختی دارد – نیازی به حفاری عمیق ندارید!
موضوع درختان شهری از یک رنسانس محبوب برخوردار است. این احیاء شاید ناشی از افزایش آگاهی از مزایایی است که خیابان های سرسبز، هم برای رفاه انسان و هم برای شهر، و به دلیل نابرابری های اجتماعی موجود در شرایط کنونی، فوریت بیشتری به همراه دارد. بنابراین شاید تعجب آور نباشد که Tree Talks سالن بزرگ کنسرت باربیکن را پر کرده است.
کریستینا مونتیرو معمار، نویسنده و یکی از بنیانگذاران DK-CM است.
مانند هر جنگلی، لندن نیز به یک برنامه مدیریتی نیاز دارد که طول عمر ذخایر خود را درک کند، چرخه های زندگی و فصول آن را برنامه ریزی کند، از منابع آن استفاده کند و تلاش کند تا نحوه توزیع جنگل را افزایش دهد تا همه از آن بهره مند شوند. تحقیقات اخیر توسط Friends of the Earth توزیع نابرابر درختان را در بریتانیا نشان داده است که در آن مناطق کم درآمد درختان بسیار کمتری نسبت به مناطق ثروتمندتر دارند. در مجموع، پوشش درختی منبعی است که میتوان به مراتب بهتر از آن استفاده کرد و مدیریت کرد. میتوانیم درخت را بسیار متحولتر کنیم، همانطور که اخیراً توسط Loretta Bosence در جریان گفتگوهای درختی، رویدادی که اخیراً در Barbican به میزبانی بنیاد معماری (AF) برگزار شد، از آن حمایت کرد.
تماس او، که نشان دهنده یک تغییر واقعی در گفتمان بود، به شدت با من طنین انداز شد، زیرا در دو سال گذشته به مستندسازی فضاهای سبز تحت رهبری جامعه در لندن برای یک مستند پرداخته ام. لندن رشد می کند: نه داستان از طبیعت در شهر، که در تابستان اکران خواهد شد. گفتگوهای درختی به وضوح با مخاطبان معماری قابل توجهی طنین انداز شد. این رویداد فضایی کاملاً خوش بینانه، هیجان انگیز و متجاوزانه داشت.
مهمتر از همه، این رویداد چالشهایی را که فعالان، دانشگاهیان، هنرمندان، صنعتگران، معماران و معماران منظر در کار با درختان در یک بافت شهری با آن مواجه بودند، ارائه کرد.
تحقیقات نشان داده است که توزیع نابرابر درختان با مناطق کم درآمد دارای درختان بسیار کمتر از درختان ثروتمندتر است.
ایجاد فضا برای درختان مستلزم ایجاد فضای زیرزمینی است، بنابراین شرکت های خدمات شهری می توانند بزرگترین مانع برای غلبه بر آن باشند. درختان و کاشت معنی دار نیز به زمینی قابل تنفس و متخلخل نیاز دارند زیرا آنها به خودی خود اکوسیستم هستند. و در حالی که ارقام درختان لندن بسیار فراتر از بسیاری از شهرهای دیگر است، با توجه به پیچیدگیهای آوردن حیات درختی جدید به شهرهای ما، این نگرانی وجود دارد که موجودی موجود ما (به ویژه هواپیماهای لندن) در معرض نابودی سریع قرار گیرند. قول تحسین برانگیز شهردار لندن برای افزایش 10 درصدی پوشش گامی در مسیر درست است، اما ما باید از این فراتر برویم تا به تغییرات معنادار دست یابیم و به گونهای که عدالت اجتماعی را افزایش دهیم.
تحریریه اخبار معماری آریانا