BAL Architecture آلاچیق های چوبی را به عنوان استراحتگاه جنگلی دانشجویان ایجاد می کند


قبل از این پروژه، مجتمع Almero Student Beech Gardens – که حدود 250 دانشجوی وابسته به دانشگاه های بیرمنگام را در خود جای داده است – هیچ امکانات رفاهی عمومی برای دانشجویان در محل وجود نداشت.

این دو غرفه رو به روی هم در یک فضای مرکزی باغ جنگلی مشترک قرار دارند که می‌تواند شامل فعالیت‌هایی از جلسات یوگای گروهی گرفته تا گردهمایی‌های عصرانه اطراف یک هیزم‌سوز یا باربیکیو باشد.

آلاچیق‌ها بر روی پایه‌های چوبی قرار گرفته‌اند تا تأثیر آن بر ریشه‌های درختان به حداقل برسد و امکان دسترسی به سطح از مسیر پیاده‌روی جنگلی موجود فراهم شود. سازه‌ها به دقت قرار گرفته‌اند تا بین تاج‌پوش‌های درختان بالغ موجود قرار گیرند و کمترین تأثیر را بر چشم‌انداز داشته باشند.

در داخل فضاها کاملاً باز هستند و فضاهای انعطاف پذیری را برای مطالعه خصوصی یا گروهی، کار مشترک، بازی های اجتماعی، تماشای فیلم یا میزبانی رویدادهای اجتماعی مدیریت شده فراهم می کنند. در عین حال، مناطق وسیعی از لعاب، نور طبیعی خوب و چشم‌اندازی به درختان و مناظر اطراف را تضمین می‌کند.

دیدگاه معمار

در اولین بازدید از سایت ما از این که چگونه دانش آموزان از این منطقه جنگلی منزوی بسیار کم استفاده می شد شگفت زده شدیم. انگار منظره ای فراموش شده بود که باید دوباره کشف می شد. یک فرصت عالی برای ایجاد یک مقصد جدید و منحصر به فرد برای رفاه دانشجویی وجود داشت که می‌تواند رفاه دانش‌آموزان را افزایش دهد و حس اجتماع را غنی کند.

ما غرفه‌ها را طوری طراحی کردیم که به‌عنوان یک جفت خلوتگاه جنگلی عمل کنند و به همه دانش‌آموزان دلیلی برای فرار از اتاق‌هایشان، تعامل با یکدیگر و ارتباط مجدد با طبیعت ارائه دهیم.

سازه‌های چوبی مدولار شده به گونه‌ای قرار گرفته‌اند که به ظرافت در چشم‌انداز جنگلی موجود لانه کنند، و تأثیرات روی تاج‌پوش‌ها و ریشه‌های درخت را به حداقل برساند، در حالی که تغییرات چشمگیر سطح توپوگرافی سایت را واسطه می‌کنند.

این پروژه چالش‌های طراحی زیادی داشت – با بودجه بسیار کم ساخته شد و سایت به دلیل درختان حفاظت‌شده بالغی که در یک منطقه حفاظت‌شده قرار داشتند پیچیده بود، اما ما واقعاً از نتیجه آن راضی هستیم و امیدواریم که جامعه دانش‌آموزی را منحصر به فرد کرده باشد. مکانی برای لذت بردن با هم، افزایش رفاه دانش آموزان و افزایش حس اجتماعی در سایت.
Balveer Mankia، کارگردان، BAL Architecture

داده های پروژه

در سایت شروع کنید پاییز 2021
تکمیل بهار 2022
سطح ناخالص طبقه داخلی 96 متر2 (هر غرفه 48 متر است2)
فرم قرارداد طراحی و ساخت
هزینه ساخت فاش نشده
معمار معماری BAL
معمار اجرایی LRA-Retinue
مشتری Curation Capital و Forge Development
مهندس سازه مشاور هاورث مک کال، مشاوران سازه موران
مشاور M&E تجسم
QS پروژه 1201
مدیر پروژه پروپیتاس
پیمانکار اصلی ساخت و ساز RedRoc
نرم افزار CAD استفاده شده است Revit



منبع