IF_DO و Lakwena آثار هنری پست برنت کراس را باز می‌کنند


این سازه به طول 52 متر و ارتفاع 21 متر نامیده می شود اینجا آمدیم، اینجا بلند شدیم، که در بالاترین نقطه از آن بلندتر است فرشته شمال، بخشی از توسعه عظیم 8 میلیارد پوندی برنت کراس تاون Related Argent است.

نما دارای چهار نوار مواج با پانل های “عدسی شکل” است که جلوه ای کالیدوسکوپیک ایجاد می کند تا بر ایده حرکت در حین حرکت بینندگان در اطراف سازه تاکید کند. به گفته طراحان آن، مفهوم طرح تحت تأثیر منابع مختلفی از جمله اشکال تاریخی سازه‌های کنار جاده‌ای، مانند بیلبوردها و نمایشگاه‌های تفریحی قرار گرفته است.

این دو استودیو قبل از Freehaus و Architecture Doing Place پس از مسابقه دو سال پیش برای این پروژه انتخاب شدند. فینالیست ها از میان 17 نفر لیست بلندبالا انتخاب شدند که طیف متنوعی از شیوه های نوظهور را نشان می داد.

این مسابقه به دنبال مفاهیم خلاقانه ای برای یک پست اصلی جدید بود که بر روی یک شیار مرتفع در شمالی ترین نوک طرح اصلی 70 هکتاری ساخته خواهد شد و یک سایت برجسته نزدیک به جاده شلوغ شمال و ایستگاه راه آهن جدید برنت کراس وست را تغییر می دهد.

این خلاصه خواستار “بیانیه جسورانه ای شد که چشم را جلب کند و از ارزش ها و جاه طلبی های ما در مراحل اولیه زندگی پروژه صحبت کند”. شرکت‌کنندگان در مسابقه تشویق شدند تا فراتر از رویکرد اخیر «لطیف، بی‌ادعا، جدی» به زیرساخت نگاه کنند و در عوض «چیزی قابل توجه و به یاد ماندنی برای رهگذران» را پیشنهاد کنند.

استودیو مایکل گراب طرح نورپردازی را روی این اثر هنری طراحی کرد، هاله ای در اطراف پوشش که از طریق ساختار فیلتر می شود و اجازه می دهد نور در سطح پایین تر محو شود. گیلسپی روی طراحی منظره در زمین قهوه ای، قطعه صنعتی سابق کار کرد.

این پست برق تمام برنت کراس تاون از جمله 6700 خانه جدید، 280000 متر مربع ادارات، مغازه ها و فضاهای تفریحی و همچنین شبکه های گرمایش و سرمایش منطقه ای کم کربن را که توسط شرکت انرژی سوئدی Vattenfall اداره می شود، تامین می کند.

تیم برنت کراس تاون قصد دارد تمام منابع برق خود را تحت کنترل خود از 100 درصد منابع تجدیدپذیر تامین کند.

هنرمند Lakwena و Sarah Castle از معماران IF_DO با یک پست اصلی جدید، بخشی از توسعه برنت کراس تاون. این پست دارای یک پوشش معماری است که توسط معماران IF_DO که با هنرمند لندن شمالی Lakwena کار می کنند طراحی شده است.

طراحی خود پست توسط آروپ انجام شد. این ساختمان با “بتن دوستدار زمین” – یک بتن ابتکاری بدون سیمان – و سازه فولادی ساخته شد که نیمی از آن از خطوط لوله نفت بلااستفاده نجات یافته بود.

سارا کسل، مدیر IF_DO، گفت که این پروژه برجسته فرصتی نادر برای کار در مقیاس و جاه طلبی این بود و برای تحقق بخشیدن به آن. [the designs] با چنین خلوص مفهومی.

او گفت: “ترکیب معماری، زیرساخت و هنر، از ابتدا یک فرآیند همکاری فوق العاده بوده است. [ourselves] دستکاری فرم و شکل، و Lakwena به کاوش در رنگ و شعر.

این سازه از حرکت الهام گرفته شده است: این سازه به گونه ای طراحی شده است که هم در حال حرکت توسط میلیون ها نفری که با قطار و جاده از سایت عبور می کنند و هم حس حرکت را در حالی که از سراسر محله مشاهده می شود، منتقل کند.



منبع