[Y/N] استودیو برنده برنامه ریزی برای میخانه و طرح مسکن در غرب لندن است


مکان گوشه در خیابان استاینز 495-497 در حال حاضر توسط یک میخانه نیمه یک طبقه، قسمتی دو طبقه، ساخته شده در دهه 1930، و همچنین فضای پارکینگ ماشین و صندلی میخانه در فضای باز اشغال شده است. میخانه تخریب خواهد شد تا راه برای طرح جدید باز شود.

جایگزین پیشنهادی قسمتی چهار و پنج طبقه خواهد بود، با یک میخانه جایگزین و فضای میخانه در فضای باز در طبقه همکف و همچنین هشت آپارتمان در بالا. آپارتمان ها همگی دو یا سه تخته خواهند بود و پنج آپارتمان دو خوابه و سه آپارتمان سه خوابه دارند.

هر آپارتمان دارای باغ زمستانی با دسترسی به 64 متر خواهد بود2 باغ مشترک در طبقه همکف میخانه 160 متر خواهد بود2، با 102 متر2 باغ آبجو تا حدی سرپوشیده

نمای میخانه آجر سبز خواهد بود و دارای یک پخ گوشه مورب برای ایجاد یک ورودی سرپوشیده است. در عین حال، جنبه مسکونی ساختمان – از جمله ورودی طبقه همکف – آجر قرمز خواهد بود. سقف های شیبدار دارای پنل های خورشیدی و چراغ های سقفی خواهند بود.

برنامه ریزان در شورای هانسلو این طرح را با استفاده از اختیارات تفویض شده تایید کردند و گفتند که این طرح به تامین مسکن منطقه کمک می کند و این آپارتمان ها “به راحتی استانداردهای فضای داخلی را برآورده می کنند و از آنها فراتر می روند و هر یک چیدمان راحت و کاربردی ارائه می دهند”.

این طرح توسط Shetson Property Developments در حال توسعه است و ساخت و ساز قرار است به زودی در محل شروع شود.

نمای سایت موجود:

دیدگاه معمار

فرم ساختمان از بافت بی واسطه الهام می گیرد و کارایی و تراکم یک ساختمان آپارتمانی چند طبقه را با شخصیت و آشنایی یک خانه سنتی با سقف شیبدار ترکیب می کند.

فرم هیبریدی پنج طبقه به دست آمده اجازه می دهد تا 100 درصد آپارتمان ها دو یا سه وجه باشند و پنت هاوس های دوبلکس با مناطق نشیمن با ارتفاع دوبل ایجاد می کند. فرم سقف شیبدار همچنین مساحت سقف اضافی ایجاد می کند که فرصت های بیشتری را برای نورگیرها و پانل های فتوولتائیک ایجاد می کند و عملکرد زیست محیطی ساختمان را بهبود می بخشد.

هدف این طراحی جداسازی بصری و عملکردی خانه عمومی از خانه های بالا است. ورودی مسکونی یک “برش” خارجی است که منظره ای را به یک باغ مشترک برای ساکنان ایجاد می کند. میخانه بازسازی شده با یک پخ گوشه مورب مشخص می شود که یک ورودی سرپوشیده سخاوتمندانه و نمای عمومی بیشتری ایجاد می کند. یک پوشش سبک روی باغ آبجو، جداسازی بصری و صوتی لازم را فراهم می کند.

مصالح پیشنهادی از ساختمان دهه 1930 الهام گرفته شده است که جایگزین آن شده است، با رنگ های قرمز و سبز که به ترتیب در صفحات آجری و بتنی پیش ساخته بازسازی شده اند. نما به صورت تخته شطرنجی از پنجره‌های متناسب با مناظر مناظر به سمت Hounslow Heath و پنجره‌های پرتره در قسمت‌های اتاق خواب چیده شده است. در شرق، پنجره‌های بیرون‌آمده مشرف به همسایگان را محدود می‌کنند و قسمت‌های داخلی برای نشستن ایجاد می‌کنند.

از طریق ادغام دقیق فناوری پایدار از جمله پانل های فتوولتائیک و پمپ های حرارتی منبع هوا، ساختمان به کاهش کربن در محل 53 درصد فراتر از مقررات ساختمانی دست خواهد یافت. این یک بهبود قابل توجه در مورد نیاز 35 درصدی است که در طرح لندن بیان شده است.

[Y/N] طراحی استودیو برای هشت خانه و یک میخانه در هانسلو

منبع: جولیا ووتویچ



منبع