Piercy&Company بازسازی خانه صرافی Broadgate را کامل می کند

در کنار بازسازی، امکانات دوچرخه سواری با انبار و امکانات تعویض در زیرزمین ارتقا یافته است.

چهار اثر ملیله دو طرفه و رنگارنگ به ارتفاع 5.9 متر توسط طراح پارچه کنگان آرورا، که از عناصر ساختاری متمایز نمای بیرونی صرافی هاوس الهام گرفته شده است، محور فضای پذیرایی را تشکیل می دهد.

روحیه مشارکتی Exchange House بیانگر رویکرد “خانه طراحی” ما است. تیم ما از رشته های داخلی گردآوری شد: معماران، طراحان داخلی و متصدی. هنرمندان و سازندگان در یک حرکت عمدی برای ایجاد غنا و لایه‌بندی در فضاهای مهمان‌نوازی وارد پروژه شدند. این فرآیند هم بسیار پرارزش است و هم یک پاسخ طراحی ایجاد می‌کند که تحول خارق‌العاده پردیس برودگیت توسط British Land را به رسمیت می‌شناسد.
استوارت پیرسی، موسس، Piercy&Company

محل Exchange House، پردیس Broadgate، لندن
مشتری بریتانیا لند و GIC
معمار Piercy&Company
سطح ناخالص طبقه داخلی 10626 متر مربع
نوع قرارداد گربه A
پیمانکار اصلی پارکری
مدیر پروژه گاردینر و تئوبالد
مشاور هزینه گاردینر و تئوبالد
مهندس سازه تکامل یابد
مهندس نما WJE
مهندس خدمات MTT
مهندس آتش نشانی JGA
مشاور دسترسی همکاران پرادلاک
مشاور برنامه ریزی DP9
مهندس آکوستیک شنی براون
مشاور امکانات دوچرخه سوار پنج در قلب
تهیه مبلمان دادز و شوت
کربن تجسم یافته 122 کیلوگرم CO2e/m²
انتشار کربن عملیاتی 169 کیلوگرم CO2e/m²



منبع

لحظات ارتباط با طبیعت در مرکز لندن می‌تواند زودگذر باشد، اما وقتی با آن‌ها روبرو می‌شویم، حس نادری از آرامش و رفاه را به ما می‌دهند. بهره برداری از مناظر بر فراز میدان تبادل و ایجاد ارتباط با طبیعت در طبقه همکف اساساً در مورد انسانی کردن این فضاها و طولانی کردن زمان صرف شده در مجاورت طبیعت بود.
فیونا نیل، کارگردان، Piercy&Company

دیدگاه مشتری

این طرح بیش از 372 متر مربع از کف مرمر پنتلیکون موجود را استفاده می کند که نجات یافته و دوباره مورد استفاده قرار گرفت. به دقت در محل بلند شده و قبل از اینکه به صورت دستی گذاشته شود، به صورت موضعی برش داده می شود تا پایه کف پذیرایی ترازو سیمانی جدید را تشکیل دهد. خرپاهای فولادی موجود به صورت داخلی آشکار شده و با سرویس های افشا شده هماهنگ شده است.

کار روی یک تراس 200 متر مربعی روی پشت بام هنوز در حال انجام است.

دیدگاه معمار

Piercy&Company به هندسه این قاب در سراسر فضاهای داخلی اشاره کرده است: در نازک کاری سفارشی، حمام و صندلی ضیافت.

داده های پروژه

صرافی 10 طبقه، طراحی شده توسط SOM، در سال 1990 تکمیل شد و به دلیل مهندسی نوآورانه خود شناخته شده است. این ساختمان دارای یک اسکلت بیان شده از چهار قوس ساختاری سهموی است که در مسیرهای راه آهن زیر قرار دارد.

در سطح طبقه همکف، طراحی بر اساس مفهوم “اتاق باغ” است که با میدان تبادل جدید توسط DSDHA در بیرون جفت شده است. فضای دو ارتفاعی موجود در ساختمان با اشاراتی با لعاب پیوسته به هنرستان‌های ویکتوریایی و در پاسخ، کاشت و مواد طبیعی در داخل آن قرار گرفته‌اند. قفسه بندی چوبی سفارشی که با همکاری سازنده مبلمان Benchmark طراحی شده است، فضا را منطقه بندی می کند.

کار با Piercy&Company و تیم مشاور گسترده‌تر برای تغییر مکان این ساختمان مهم از نظر معماری با 7600 متر مربع فضای اداری تغییر کاربری بسیار لذت بخش بوده است. قسمت های مشترک به طور قابل توجهی بهبود یافته اند تا محیطی گرم و دلپذیر ایجاد کنند، با تراس پشت بام جدید که امکانات فوق العاده ای را اضافه می کند، مشرف به میدان تبادل اخیرا بهبود یافته است. پایداری در قلب پروژه بوده است، اولویت‌بندی اصول اقتصاد دایره‌ای، بهبود رتبه EPC B و دستیابی به BREEAM Excellent.
لورا هال، مدیر توسعه، سرزمین بریتانیا

این پروژه که توسط توسعه دهنده British Land و سرمایه گذار جهانی GIC انجام شده است، فضاهای طبقه همکف را دوباره اختراع می کند، امکانات رفاهی را بهبود می بخشد و 7600 متر مربع فضای اداری را با اصول اقتصاد دایره ای نوسازی می کند.