Riverview House توسط معماران مول

ایان برامول، کارگردان، معماران مول

جزییات آجرکاری دقیق در مجاورت ورودی یافت می‌شود و همچنین صفحه‌ای را به حیاط ارائه می‌کند که از آثار لوری بیکر، معمار فقید هندی متولد بریتانیا الهام گرفته شده است.
ایان برامول، کارگردان، معماران مول

آجرکاری
ونده مورتل
خطی 3007
دیوارها
vandemoortel.co.uk

مشتری معمار پروژه را به بلژیک برای بازدید از ساختمان ها با استفاده از آجر خاصی که ما استفاده کردیم همراهی کرد. جدا کردن پوسته آجری خانه، جزییات چوب و آجر رنگ‌آمیزی است که به چیزهایی که در ساختمان‌های هندی و جزئیات آجرکاری موجود در ساختمان‌های مزرعه‌ای در نزدیکی Audley End Estate یافت می‌شود، برمی‌گردد.

سقف روی
VM روی
پیگمنتو (قرمز)
سقف
vmzinc.com

محصولات منتخب

طرح‌های اولیه با استفاده از نرم‌افزار PPHP Passivhaus برای کاهش مصرف انرژی مورد آزمایش قرار گرفتند و خانه با یک قاب چوبی بسیار عایق‌شده و با درجه هوابندی بالا ساخته شده است. ظاهر بیرونی تا حدودی از خانه میل و انبارهای واقع در مجاورت سایت الهام گرفته شده است، با آجرکاری تیره فلاندری که ابعادی مشابه با آجرکاری گرجستانی آسیاب درجه دو همسایه دارد.

در سایت شروع کنید پاییز 2019
تکمیل آوریل 2021
سطح ناخالص طبقه داخلی 320 متر مربع
هزینه ساخت در هر متر2 4700 پوند (شامل چشم انداز و گاراژ)
معمار معماران مول
مشتری خصوصی
مهندس سازه کنیزبی
مشاور M&E Enhabit (اکنون Coda)
نقشه بردار کمیت شریف تیپلادی همکاران
طراح اصلی معماران مول
بازرس ساختمان تایید شده شورای ناحیه اوتلسفورد
پیمانکار اصلی آدامز و نیومن
باغ حیاط سنگ کرگدن
معمار منظر طراحی باغ شوالیه تریستن (مفهوم: تاد لانگستاف گووان)
نورپردازی طراحی نورپردازی کلر اسپلمن
نرم افزار CAD استفاده شده است Vectorworks، SketchUp
طراحی پیش بینی شده زندگی 100 سال

سنگ پیش ساخته
پیش ساخته معماری کمبریج
مخلوط سفید کم رنگ، سفارشی
کفش پست سایبان
cap-ltd.co.uk



منبع

مشخصات

آنها خواستار یک خانه معاصر بودند که زندگی آنها را از نظر فرهنگی و فیزیکی منعکس کند. یک جاه طلبی کلیدی برای این پروژه کاهش اتکا به سوخت های فسیلی و به حداقل رساندن مصرف انرژی و گرمایش در زندگی روزمره آنها بود. مشتریان متعهد محیط زیست، زمین خود را به دلیل نزدیکی به حمل و نقل عمومی و فضاهای سبز در امتداد رودخانه کم انتخاب کردند.

در جاهایی که دریچه‌هایی مانند حفره‌های بلوک و تیر و خدمات MVHR به دیوارها نفوذ می‌کنند، به جای استفاده از لوورهای پلاستیکی یا فلزی، ما ترجیح دادیم از آجرکاری‌های ضربه‌ای با یک پلنوم پشت آن استفاده کنیم. سوراخ‌ها با توری برای محدود کردن ورود حشرات محافظت می‌شدند، جزئیاتی شبیه به کوره‌های تهویه‌ای که در انبارهای Audley End یافت می‌شود.

پس از چندین سال جستجوی یک خانه جدید، مشتری ما، ناامید از مصالحه، به معماران Mole دستور داد تا رویای دیرینه خود را برای ساختن خانه ایده آل خود از ابتدا محقق کنند. آنها به دنبال خانه‌ای بودند که مرکز زندگی خانوادگی برای 20 سال آینده باشد تا بتواند به طور منظم فرزندان بزرگ‌شان و حداقل یکی از والدین سالخورده‌ای را که می‌خواهند به‌طور دائم با آنها زندگی کنند و از دوران بازنشستگی فعال لذت ببرند.

داده های پروژه